Begynderguide

I denne har vi samlet alle de bedste tips, samt anbefalinger til dig, som ønsker at lære at strikke. 

1. Step - Det første strikkeprojekt: 

Det første strikkeprojekt skal hjælpe dig til at lære de basale metoder i strikning. Her anbefaler vi, at du starter ud med et hurtigt og billigt strikkeprojekt, da det første strikkeprojekt altid vil være en smule rustikt. 

Den ideelle opskrift at starte ud med at følge, er vores Ronja Scarf. 

Find Ronja Scarf her.

Ronja Scarf indeholder begyndervenlige formuleringer, har videoguides med til alle steps, samt har den forskellige valgmuligheder ift fx. udtagninger, så man kan vælge lige netop den metode, som man finder nemmest.

Udover det er det et yderst billigt strikkeprojekt og du kan finde en lang række forskellige og billige garnalternativer til Ronja Scarf ved at trykke på linket nedenfor. 

Se garnalternativer til Ronja Scarf. 

2. Step - Et større projekt: 

Et naturligt skridt efter Ronja Scarf, ville være at begive sig i kast med at strikke noget større, men uden for mange svære nye teknikker. Man skal finde et strikkeprojekt, som indeholder et tykkere garn og ikke for mange tynde følgetråde. En god ide, er også at strikke med en tilpassende pindstørrelse (gerne til den store side). 

Et ideelt projekt ville være at give sig i kast med Dorthea Sweater. Dorthea sweater er baseret begyndervenlige teknikker og en stor pindstørrelserne på 6 mm. Dette gør den hurtig at strikke og man lærer forskellige basale teknikker i opskriften, som der selvfølgelig også er videoguides til. 

Find Dorthea Sweater her. 

Du finder billige garnalternativer til Dorthea Sweater via. linket nedenfor. 

Se garnalternativer til Dorthea Sweater. 

En anden ideel projekt ville være at strikke Wilma Sweater. Wilma indeholder begyndervenlige teknikker og strikkes i en fast garntype. Der er videoguides med til opskriften og pindstørrelse på 4 mm. 

Find Wilma Sweater.

Du finder billige garnalternativer til Wilma Sweater via. linket nedenfor. 

Se garnalternativer til Wilma Sweater. 

3. Step - Nye teknikker: 

Når du har fået en smule rutine i strikning og begynder at forstå "strikke-sproget", skal du til at prøve nye spændende teknikker af. Her vil vi anbefale enten at prøve at strikke en cardigan.  

Mille Cardigan eller Agnes Cardigan ville være en perfekt cardigan at strikke. Her lærer du at strikke en sadelskulder, samt strikke en knapstolpe. 

Mille Cardigan: 

Find Mille Cardigan her.

Du finder billige garnalternativer til Mille Cardigan via. linket nedenfor. 

Se garnalternativer til Mille Cardigan. 

Agnes Cardigan: 

Find Agnes Cardigan her. 

Du finder billige garnalternativer til Agnes Cardigan via. linket nedenfor. 

Se garnalternativer til Agnes Cardigan. 

4. Step - Prøv mønsterstrik: 

Nu skal du til at prøve noget mønsterstrik af. MEN start med noget nemt! Mønsterstrik kan være så uoverskueligt, hvis man aldrig har prøvet det før. 

Her vil vi anbefale at strikke Alma Sweater. En utrolig elegant og smuk sweater med mønsterstrik i ribben. Mønsterstrikken i denne opskrift er utrolig nem og der er videoguides med. 

Find Alma Sweater her. 

Du finder billige garnalternativer til Alma Sweater via. linket nedenfor. 

Se garnalternativer til Alma Sweater. 

Håber at denne guide kan hjælpe dig på vej mod din egen strikkerejse!